Næringen møtte Sjøfartsdirektøren


Publisert 17.04.2018 av Are Kvistad Sjømat Norge  Havbruk  Teknologi og service  

Den 16. april hadde Sjømat Norge sitt første møte i det som skal bli vårt årlige møte med Sjøfartsdirektøren.

BILDET: Dave Ole Eidet (fra v.), Elisabeth Vågen, Arild Rød, Oe Morten Fureli, Tor Anders Elvegård, sjøfartsdirektør Olav Akselsen, Geir Ove Ystmark, Lars Alvestad, Yngve Folven Bergesen, Torbjørn Havnerås, Kåre Molvær


Det sjøfartsfaglige området har blitt tydeligere i havbruksnæringen. Det å ha god kjennskap og relasjon til Sjøfartsdirektoratet blir derfor stadig viktigere for medlemmer i Sjømat Norge.

Denne gang ble mye av møtet brukt til å gi innsikt i hverandres organisasjoner og overordnede fokusområder. I tillegg sto bl.a. Sjøfartsdirektoratets fokus på sikkerhetssytingssystemer for mindre lasteskip og operasjonelle forhold, fremtidig regulering av havbruksnæringen, tilsynsansvar, og kvalifikasjonskrav til mannskap på arbeids- og servicebåter på agendaen.

I tillegg til administrasjonen, stilte Sjømat Norge med Dave Ole Eidet i Marinus Aqua Service, Tor Anders Elvegård fra Nordlaks og Kåre Molvær fra Sølvtrans.

Slik vi ser det, har vi med dette lagt et meget godt grunnlag for et fruktbart og utviklende samarbeid mellom våre to organisasjoner fremover. Takk til Sjøfartsdirektøren og hans stab for et godt og fruktbart møte!

 

Vil du vite mer?

 
Arild Rød
Arild Rød
Fagsjef maritim
Mobil: 48 12 17 27

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vant med fiskeburger

Høye priser for vekst er uheldig

Oppretter tariffavtale for yrkesdykkere

Sjømat Norge signerer ny tariffavtale med Norsk Sjømannsforbund

Arbeidet med nytt kvotesystem er i gang

Nesten bare godt voksne spiser fisk

Næringen møtte Sjøfartsdirektøren

Rederiseminar for medlemmer

Slik får en flere til å velge matfag

Tariffoppgjøret 2018