x Lukk infovindu
17. april 2018
Start: kl. 09:30
Avslutning:
Tir 17. april 2018
kl.16:00
NMK - Norsk Maritimt Kompetansesenter, Møretanken
Meld deg på her!

Fra hav til marin ingrediens, Ålesund


Publisert 26.03.2018 av Øyvind André Haram Kalenderen  

v
NMK - Norsk Maritimt Kompetansesenter, Møretanken
De marine ingrediensklyngene i både Tromsø og Ålesund arrangerer en spennende konferansedag sammen med FHF og Sjømat Norge.
Se tid, sted og påmelding

Med over 200 000 norske arbeidsplasser og en årlig verdiskaping på 500 milliarder kroner innen havnæringene har Norge både ambisjoner og et ansvar for å ta en ledende rolle for et renere og rikere hav globalt. Vi har mulighet til stå i spissen for at nasjoner og bedrifter verden over bruker havet og de marine ressursene på en bærekraftig måte.

FNs bærekraftmål er relevante for vår næring, og spesielt på fire områder kan vi utgjøre en forskjell: utrydde sult, god helse, ansvarlig forbruk og produksjon, og liv under vann.

I løpet av konferansen «Fra hav til marin ingrediens» vil du blant annet få høre mer om Norges politiske ambisjoner, den marine ingrediensindustrien i et miljøperspektiv, regelverk og bransjestandarder, helseeffekter av marint protein og marine oljer, markedsadgang og internasjonal handel, og ikke minst behovet for tilgang til – og utnyttelse av – dagens og morgendagens råstoff globalt og nasjonalt.

Vil du vite mer?

 
Kristin Alnes
Kristin Alnes
Fagsjef samfunnskontakt og industri
Mobil: 918 23 581

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vant med fiskeburger

Høye priser for vekst er uheldig

Oppretter tariffavtale for yrkesdykkere

Sjømat Norge signerer ny tariffavtale med Norsk Sjømannsforbund

Arbeidet med nytt kvotesystem er i gang

Nesten bare godt voksne spiser fisk

Næringen møtte Sjøfartsdirektøren

Rederiseminar for medlemmer

Slik får en flere til å velge matfag

Tariffoppgjøret 2018