God påske med minner fra Ålesund


Publisert 26.03.2018 av Øyvind André Haram Sjømat Norge  

Sjømat Norge ønsker alle sjømatvenner og medlemmer en riktig god påske. Vi benytter anledningen til å mimre fra forrige ukes flotte medlemsmøter, årsarrangement og generalforsamling.

Sjømat Norge samlet forrige uke sjømatnæringen til en rekke sammenkomster i anledning generalforsamling og årskonferansen i Ålesund. Vi ønsker alle en riktig god påske med noen flotte bilder fra gode dager i jungendbyen. Les mer fra samlingene her:
https://sjomatnorge.no/sperre-gjenvalgt-som-styreleder-2/

https://sjomatnorge.no/fullt-hus-i-alesund/

https://sjomatnorge.no/sjomat-2030/

https://sjomatnorge.no/aquawelfare/

 

 

Fra årsmiddagen på Scandic Parken Hotell. På menyen stod ørret, klippfisk og sjokolandefondant. FOTO: Sjømat Norge

Gry Molvær-Hivju ledet sjømatpanelet som diskuterte næringens rammevilkår. Fra v Astrid Klo (Gunnar Klo), Roger Øksheim (Edelfarm) og Inger-Marie Sperre (Brødrene Sperre) FOTO: Sjømat Norge

Kristin Clemet fra Civita fortalte forsamlingen om målinger som viser at folk ikke har den samme holdningen til næringslivet som før. FOTO: Sjømat Norge

Hva kan vi lære av økt samarbeid? Leder av Global Salmon Initiative, Avram Lazar (I panelet til venstre) fortalte forsamlingen om hvorfor sjømatnæringen må bli flinkere til å samarbeide. Webjørn Barstad (helt til høyre) er konsernsjef for Lerøys trålere og fiskeindustri. Han la vekt på at samarbeid om sertifiseringer som f.eks MSC er en vei å gå. De øvrige på scenen; konferansier Jan Paul Brekke fra venstre. I midten Geir Molvik i Cermaq (venstre) og Einar Wathne i Carghill Nutrition (høyre) FOTO: Sjømat Norge

 

Årskonferansen nest siste deltager, Hans Kristian Amundsen, med lang erfaring som spindoctor for Arbeiderpartiet, mener sjømatnæringen er nær «break-even». Det er ikke lenge til før folk flest forstår hvor viktig dere er. FOTO: Sjømat Norge

Sigbjørn Aanes tok tråden videre fra Amundsen og fortalte hvilke steg som sjømatnæringen kan ta for å oppnå større aksept. FOTO: Sjømat Norge

 

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vant med fiskeburger

Høye priser for vekst er uheldig

Oppretter tariffavtale for yrkesdykkere

Sjømat Norge signerer ny tariffavtale med Norsk Sjømannsforbund

Arbeidet med nytt kvotesystem er i gang

Nesten bare godt voksne spiser fisk

Næringen møtte Sjøfartsdirektøren

Rederiseminar for medlemmer

Slik får en flere til å velge matfag

Tariffoppgjøret 2018