x Lukk infovindu
30. november 2017
Start: kl. 11:30
Avslutning:
Tor 30. november 2017
kl.23:30
Meld deg på her!

Teknologi- og servicekonferansen 2017


Publisert 29.08.2017 av Øyvind André Haram Sjømat Norge  Havbruk  Industri  Kalenderen  Teknologi og service  

De blir stadig flere og betyr stadig mer, og interessen rundt leverandørbedriftene i sjømatnæringen har aldri vært større. Gjør deg klar for en ny teknologi- og servicekonferanse.
Se tid, sted og påmelding

Den første Teknologi- og servicekonferansen gikk av stabelen i fjor og ble straks en suksess. Den 30. november samles teknologi- og servicebransjen på ny til konferanse.

Aina Valland, direktør for næringsutvikling og samfunnskontakt er kontaktperson for teknologi- og servicebedriftene i Sjømat Norge. Det pågår omfattende teknologiutvikling i næringen, og Valland venter enda flere deltakere enn i fjor når konferanse nummer to arrangeres i høst.

– Bransjen vokser og får stadig større betydning. Konferansen er derfor et viktig møtested for næringsaktørene i denne sektoren, sier Valland.

Toppnavn
I år som i fjor er Scandic Nidelven i Trondheim stedet for konferansen. Kjente aktører som Trond Williksen, Roger Halsebakk og Øyvind Lie blir å treffe i år. I tillegg vil myndighetene følge opp med informasjon om regelverk og standarder. Virkemiddelapparatet er også til stede, med bl.a. Innovasjon Norge og GIEK.

– Jeg mener vi har et sterkt program. Ikke minst når vi også legger opp til det som kanskje blir det første møtet med politisk ledelse i Nærings- og fiskeridepartementet etter valget. Vi legger opp til politiske innlegg og debatt, sier Valland.

Stadig flere
Sjømat Norge har vokst kraftig siden en i fjor åpnet opp et medlemstilbud for teknologi- og servicebedriftene i sjømatnæringen. Interessen er økende.

– Sjømat Norge gir et godt faglig tilbud til denne gruppen bedrifter. Dessuten er det viktig at vi som næring kan stå sammen og være en sterk aktør for å få til best mulige rammevilkår for hele næringen. Sjømat blir viktigere for jobbskaping og verdiskaping i Norge. Da er det viktig også å ha slike møtearenaer der vi kan diskutere hvordan vi skal ta næringen videre, sier Valland.

Program Teknologi og servicekonferansen 2017

 

Vil du vite mer?

 
Aina Valland
Aina Valland
Direktør næringsutvikling og samfunnskontakt
Mobil: 971 45 777
Tore Håkon Riple
Tore Håkon Riple
Marine Construction AS
Mobil: 934 34 501

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vant med fiskeburger

Høye priser for vekst er uheldig

Oppretter tariffavtale for yrkesdykkere

Sjømat Norge signerer ny tariffavtale med Norsk Sjømannsforbund

Arbeidet med nytt kvotesystem er i gang

Nesten bare godt voksne spiser fisk

Næringen møtte Sjøfartsdirektøren

Rederiseminar for medlemmer

Slik får en flere til å velge matfag

Tariffoppgjøret 2018